email albitours@albitours.hu mobile 06 30/995-0630

Bemutatkozás

   Az Albi-Tours Kft. Borsod megyében immár 15 éves múltra visszatekintve a belföldi és nemzetközi személyszállítás terén folyamatosan bővülő szolgáltatások révén vált ismertté. Cégünk fő profilja a kis és nagy létszámú személyszállítás megbízható, teljes kényelmet nyújtó autóbuszokkal! Autóbusz parkunk széles skálája lehetővé teszi, hogy az egyedi, kiscsoportos programlátogatásoktól, a dolgozók munkába történő szállításán át a több napos körutazások lebonyolításáig partnereink egyedi igényeinek megfelelően biztosítsuk autóbuszainkat személyszállítás során.

   Az eltelt időszak alatt mind belföldön, mind külföldön, egész Európában jelentős tapasztalatra tettünk szert. Cégünk jó minőségű, megfelelő műszaki állapotú autóbuszokkal állnak az utazóközönség rendelkezésére, legyen az baráti-családi társaság, iskolai osztály, cég, sportegyesület, utazási iroda. Az elmúlt évek során számos egyedi különjárati megbízás érkezett több nagyvállalat részéről, akik igénybe vették szolgáltatásainkat a dolgozók szállítása területén és azóta is szoros partneri kapcsolatban állunk. Utazási és egyéb turisztikai szolgáltatást nyújtó képviseletekkel is folyamatos, jó kapcsolatot ápolunk és a beutaztatás terén is folyamatosan jelen vagyunk. Mindezen túl Borsod és Heves megye sportéletében és kulturális életében is segítséget nyújtunk a különböző egyesületek mérkőzéseire, valamint énekkarok, táncegyesületek fellépéseikre történő személyszállítás terén.

   Mindezek mellett nálunk megtalálja partnereink legkedvezőbb ajánlatait az egész év folyamán: ünnepi Adventhez, osztrák/szlovák/olasz/francia sítúrához, Velencei karneválhoz, iskolai táborokhoz, baráti-családi nyaraláshoz, az Oktoberfesthez, egész évben egy és többnapos buszos utazásokhoz, osztálykirándulásokhoz, fesztiválokhoz, esküvőkhöz, céges rendezvényekhez, csapatépítő tréningekhez, sporteseményekhez, koncertekhez, városnézéshez, reptéri transzferhez kínálunk autóbuszokat.

   Megrendelés előtt bővebb információért és árakért tájékozódjon árlistánkon, és kérjen pontos árajánlatot a tervezett úthoz. Küldjön e-mailt az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre vagy hívjon telefonon a 06-30-995-0630-as számon vagy töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat.

Számunkra nem csak a cél elérése számít, az odavezető út legalább olyan fontos. Minden úton vezetünk, Európában otthon vagyunk!

 

Árajánlatkérés

Árajánlatkérés
 1. Szolgáltatás típusa:*
  Válassza ki a szolgáltatás típusát!
 2. Név, kapcsolattartó:*
  Adja meg a nevét!
 3. Telefonszám:*
  Adja meg telefonszámát!
 4. E-mail cím:*
  Adja meg az e-mail címét!
 5. Indulási hely:*
  Adja meg az indulási helyet!
 6. Indulási dátum és idő:*
  Adja meg az indulási időt!
 7. Tervezett megállók, útvonal:
  Invalid Input
 8. Célállomás:*
  Adja meg a célállomást!
 9. Személyek száma:*
  Adja meg a személyek számát!
 10. Csomagszállítási igény:
  Invalid Input
 11. Hazaérkezés ideje (dátum, idő):*
  Adja meg a hazaérkezés időpontját!
 12. Egyéb megjegyzés, részletek:
  Invalid Input
 13. Írja be amit a képen lát:
  Írja be amit a képen lát:
  Írja be amit a képen lát!

Hírlevél feliratkozás